Velkommen til en nemmere hverdag som formand og kasserer

Overblik over medlemmerne

En af de to vigtigste opgaver. Hold styr på foreningens medlemmer, kontaktinformationer og udsend e-mails til dem. Vi kan importere dine eksisterende medlemsdata, hvis du f.eks. har dem i et Excel-ark.

Styr på regnskabet

Den anden af de to vigtigste opgaver. Få bogført bilag, udsend kontingentopkrævninger og afstem med banken. Slip for lommeregneren, Excel-arket eller de håndskrevne noter. Vi har en standardopsætning for en (grund-)ejerforening.

Indkrævning af kontingent

Pengene skal i kassen – hver gang. Derfor kan du nemt sætte et kontingent op til at blive opkrævet automatisk. Du kan endda selv bestemme, hvor meget den enkelte betaler og hvor ofte.

Alle dokumenter ét sted

Måske har I en kontrakt, forsikringsaftaler eller plantegninger. De skal ikke stå i en mappe hos et medlem af bestyrelsen. De skal gemmes elektronisk, så de nemt kan findes, også selvom det kun er få gange om året, de skal bruges.

Send beskeder til medlemmerne

Nyheder fra ejerforeningen er måske ikke altid sjove – men de er vigtige. For at sikre, at medlemmerne får den information, de har brug for, kan du udsende nyhedsbreve via MinEjerforening. Så er der størst sandsynlighed for, at dine medlemmer får den rigtige information.

Vil du se hvordan systemet ser ud?