E-mailsystem

Nyheder fra ejerforeningen er måske ikke altid sjove – men de er vigtige. For at sikre at medlemmerne får den information, de har brug for, kan du udsende nyhedsbreve via MinEjerforening. Så er der størst sandsynlighed for, at dine medlemmer får den rigtige information.

Altid de nyeste oplysninger

Mailsystemet henter altid de nyeste oplysninger fra medlemsdatabasen, så maillisten altid er opdateret.

Det betyder, at I hurtigt kan sende de korrekte mails til de korrekte medlemmer. Og naturligvis kan I tilføje alt fra filer til links i jeres mails, så I ikke går på kompromis med den fulde mail-oplevelse.

Segmenteret afsending

Mange mails skal sendes til alle foreningens medlemmer, mens andre kun skal sendes til de, der eks. betaler kontingent – eller ikke gør.

Derfor kan I nemt segmentere, hvem I sender jeres mails til gennem systemet. Hvis der skal flere modtagere på end kun foreningens medlemmer, f.eks. kommunen eller naboforeningens formand, så er det også nemt at tilføje.

Det fulde overblik

Hvilke mails er tidligere sendt ud til hvilke medlemmer? Hvad har den gamle formand informeret om, og var den sidste mail nu sendt?

Det skal I ikke bekymre jer om. Alle mails, der er sendt til medlemmerne, fremgår af listen, så I altid kan se, hvad der er sendt og til hvilke medlemmer. Det giver det fulde overblik.

Book en online demonstration