Medlemssystem

En af de to vigtigste opgaver. Hold styr på foreningens medlemmer og kontaktinformationer. Vi kan importere dine eksisterende medlemsdata, hvis du har dem i f.eks. et Excel-ark.

Hold styr på medlemmerne og deres informationer

Uden medlemmer er der ingen forening, men at holde styr på alle medlemmer er ikke altid nemt. GDPR skal overholdes, data skal opbevares sikkert, og der skal være styr på privatlivspolitik.

Vi tager os af det hele, så I blot skal tilføje jeres medlemmer og slå benene op. Når medlemmerne får nye kontaktinformationer, kan de endda selv opdatere deres profiler – så bliver det ikke nemmere.

Giv medlemmerne fuld kontrol

Med vores medlemsportal kan jeres medlemmer få den fulde kontrol over deres informationer og opdatere dem, når det er nødvendigt.

Her kan de også se, hvilke betalinger de har foretaget, hvilke opkrævninger de har haft, og hvad deres kontingent er. Det sparer jer tid og bekymringer, når I ikke skal opdatere og holde styr på alle informationerne.

Importer dine medlemmer

Virker det uoverskueligt at skulle skrive alle medlemmerne ind i et nyt system? Bare rolig det behøver I ikke.

Hvis I har jeres medlemmers informationer i et Excel-ark, kan vi nemlig importere dem for jer, når vi sætter foreningen op i vores system. Så slipper I for bøvlet og kan komme i gang med at bruge systemet med det samme.

Det eneste medlemsystem I har behov for

Importer medlemmer

Importer medlemmerne fra jeres nuværende medlemsliste, så I ikke skal oprette dem en ad gangen.

Opbevar data sikkert

Medlemmernes data bliver sikkert opbevaret i systemet, og ligger på en sikret server i Danmark.

Medlemsportal

Lad medlemmerne opdatere deres informationer og se alle deres opkrævninger og transaktioner.

Opdaterede informationer

I får automatisk de rette og opdaterede informationer, når I skal opkræve kontingent og sende beskeder.

Se kontingent

Medlemmets profil viser, hvad der bliver opkrævet i kontingent, hvor meget der tidligere er betalt og regningens status.

Se historik

Se hvad medlemmet tidligere betalt i kontingent, hvilke informationer der har været gemt, og hvad der er sendt.

Book en online demonstration