Funktioner

Velkommen til en nemmere hverdag som formand og kasserer

Få overblik over medlemmerne

Hold styr på foreningens medlemmer, kontaktinformationer og udsend e-mails til dem. Vi kan importere dine eksisterende medlemsdata, hvis du f.eks. har dem i et Excel-ark.

Læs mere om medlemshåndtering

Hold styr på foreningens regnskab

Få bogført bilag, udsend kontingentopkrævninger og afstem med banken. Slip for lommeregneren, Excel-arket eller de håndskrevne noter med vores dedikerede regnskabssystem.

Læs mere om regnskabssystemet

Opkræv kontingentet automatisk

Pengene skal i kassen – hver gang. Derfor kan du nemt sætte et kontingent op til at blive opkrævet automatisk. Du kan endda selv bestemme, hvor meget den enkelte betaler og hvor ofte.

Læs mere om kontingentopkrævning

Opbevar dokumenterne sikkert

Foreningens dokumenter skal ikke stå i en mappe hos et medlem af bestyrelsen. De skal gemmes elektronisk, så de nemt kan findes, også selvom det kun er få gange om året, de skal bruges.

Læs mere om dokumentopbevaring

Send beskeder til jeres medlemmer

For at sikre, at medlemmerne får den information, de har brug for, kan du udsende mail via MinEjerforening. Så er du sikker på, at dine medlemmer får den rigtige information, til den rigtige tid.

Læs mere om medlemskommunikation

Giv jeres medlemmer adgang til foreningen

Involver medlemmerne i foreningen ved at give dem adgang til medlemsportalen. Her kan de se de dokumenter, beskeder og nyheder, som I deler med dem - Og endda opdatere deres informationer selv.

Læs mere om medlemsportalen
Om MinEjerforening

Vi stræber efter at skabe markedets bedste software til frivillige ildsjæle på tværs af landet.

Skal vi vise hvordan MinEjerforening virker?