Regnskabssystem

Den anden af de to vigtigste opgaver. Få bogført bilag, udsend kontingentopkrævninger og afstem banken. Slip for lommeregneren, Excel-arket eller de håndskrevne noter. Vi har en standard opsætning for en (grund-)ejerforening.

Det komplette økonomisystem

Mange foreninger har forskellige systemer til at sende fakturaer, opkræve kontingent, til at føre regnskab og meget mere. Det er slut nu.

Med MinEjerforenings økonomisystem er det hele integreret og hænger ligeledes sammen med medlemsdatabasen. Det betyder, at alle økonomiopgaver klares nemt og hurtigt på samme platform. Det bliver ikke nemmere.

Automatisk bogføring

Når du har oprettet en faktura, et bilag eller et kontingent – så er det tid til at slå benene op.

Vi bogfører det nemlig automatisk, hver gang der sker en ændring, så du kun skal vælge den foretrukne konto én enkelt gang. Herefter bogfører vi, opdaterer balancen og fakturaens status, hver gang den ændrer sig. Dit eneste job er således at registrere betalingen.

Autogenererede rapporter

Det kan tage lang tid at opsætte årsregnskaber, resultatopgørelser og balancer – men ikke med vores regnskabssystem.

Her opsamler vi i realtid din forenings økonomiske aktivitet, og autogenerer de ønskede rapporter. De kan enten hentes som en PDF så de er klar til at blive delt, eller hentes som en excelfil, hvis du selv vil arbejde videre med tallene.

Book en online demonstration