Hvem er MinEjerforening?

Vi vil gøre en forskel for dem, der gør en forskel for for fællesskabet

“MinEjerforening er bygget som det system, vi selv havde brug for, da vi blev formænd og kasserer i vores egne ejerforeninger. Længere er den faktisk ikke”

Sådan vil du høre os svare dem, der spørger hvor idéen til MinEjerforening kom fra. Systemet er nemlig oprindeligt udviklet til os selv, så vi kunne slippe for medlemslister på papir, regnskaber i Excel og mange andre problemer vi stødte på som nyudnævnte formænd og kasserer.

Vi har siden oplevet en stor interesse for systemet, som nu er tilgængeligt for have-, ejer- og grundejerforeninger i hele Danmark, så vi sammen kan lette den administrative byrde for dem, der tager ansvar for fællesskabet.

MinEjerforening bliver drevet af selskabet Foreningsservice ApS, hvor overskuddet går til at videreudvikle systemet til glæde for de foreninger, der bruger det.

Kasper Frandsen, Medstifter af MinEjerforening og formand for E/F Hjelmensgade

En del af noget større

Vi stræber efter at skabe markedets bedste software til frivillige ildsjæle på tværs af landet. Derfor forretningsudvikler vi løbende i The Kitchen. Udviklingen af MinEjerforening er støttet af Aarhus Universitet, Fonden for Entreprenørskab og Grundfos.

Vil du vide mere om os?