Dokumentarkiv

Måske har I en kontrakt, forsikringsaftaler eller plantegninger. De skal ikke stå i en mappe hos et medlem af bestyrelsen. De skal gemmes elektronisk, så de nemt kan findes, også selvom det kun er få gange om året, de skal bruges.

Aldrig mere mistede dokumenter

Forsikringspolicer, gamle regnskaber og mange andre dokumenter er vigtige at opbevare sikkert. Det sker desværre for ofte, at dokumenter ligger hos enkeltpersoner og bliver mistet, når de fraflytter foreningen.

Med dokumentarkivet kan I derfor opbevare alle vigtige dokumenter sikkert i foreningens varetægt, så de altid er til rådighed.

Sikker opbevaring

Ejer- og grundejerforeningers dokumenter indeholder ofte data, som ikke hører til i andres hænder. Det kan være personoplysninger om medlemmer eller blot informationer om økonomien.

Derfor opbevarer vi dem krypteret på en sikret server i Danmark, hvor de nyeste sikkerhedsprotokoller sørger for, at ingen andre kan tilgå jeres dokumenter, og at persondataforordningen (GDPR) altid bliver overholdt.

Del med bestyrelsen

At dele dokumenter over email og Facebook er langt fra sikkert, og dokumenterne kan nemt ende de forkerte steder.

Derfor kan I nemt oprette links til foreningens dokumenter og sende dem direkte til bestyrelsen. Således kan de tilgå dokumenterne med foreningens kode, uden at de ligger hengemt i en email-indboks.

Book en online demonstration