Om MinEjerforening

“MinEjerforening er bygget som det system, vi selv havde brug for, da vi blev formænd og kasserer i vores egne ejerforeninger. Længere er den faktisk ikke”

Sådan vil du høre os svare dem, der spørger hvor idéen til MinEjerforening kom fra.

Udviklet med støtte fra
Vores mission

Vi vil gøre en forskel for dem, der gør en forskel for for fællesskabet

MinEjerforening er oprindeligt udviklet til os selv, så vi kunne slippe for medlemslister på papir, regnskaber i Excel og mange andre problemer vi stødte på som nyudnævnte formænd og kasserer.

Vi har siden oplevet en stor interesse for systemet, som nu er tilgængeligt for have-, ejer- og grundejerforeninger i hele Danmark, så vi sammen kan lette den administrative byrde for dem, der tager ansvar for fællesskabet.

MinEjerforening bliver sammen med administrationsselskabet Vores Administration drevet af selskabet Foreningsservice ApS, hvor overskuddet går til at videreudvikle systemet til glæde for de foreninger, der bruger det.

Om MinEjerforening

Vi stræber efter at skabe markedets bedste software til frivillige ildsjæle på tværs af landet.

Vores team

Det er os der er arbejder for at gøre en forskel for dem, der gør en forskel for fællesskabet.

Administrationschef

Tag fat i Kasper hvis du har generelle henvendelser eller vil vide mere om MinEjerforening.

kasper@minejerforening.dk

Mads Håkonsson

Foreningskonsulent

Tag fat i Mads hvis du vil høre mere om hvorvidt MinEjerforening er noget for jer og jeres forening.

mads@minejerforening.dk
Tlf. +45 7370 9831

Fredrik Adser

Økonomiassistent

Tag fat i Frederik hvis du har spørgsmål til administrationen i Vores Administration.

frederik@voresadministration.dk

Henriette Pilegaard

Produktansvarlig

Tag fat i Henriette hvis du har henvendelser angående vores software og benyttelsen af den.

henriette@minejerforening.dk

Jacob Brejnbjerg

Udvikler

Tag fat i Jacob hvis du har tekniske spørgsmål til udviklingen af MinEjerforening.

jacob@minejerforening.dk

Plamen Michev

Udvikler

Tag fat i Plamen hvis du har tekniske spørgsmål til udviklingen af MinEjerforening.

plamen@minejerforening.dk

Mathias Faaborg